Χριστιάνα Καρνέζη: Μια καλλονή στο σανίδι! (pics)

Gazzetta team
Χριστιάνα Καρνέζη: Μια καλλονή στο σανίδι! (pics)

bet365

Η πανέμορφη και εστεμμένη Χριστιάνα Καρνέζη ήρθε για να... μείνει στον χώρο της υποκριτικής!

Πασαρέλες, φωτογραφήσεις, διαφημίσεις…η Χριστιάνα Καρνέζη σε κάθε δημόσια εμφάνισή της κόβει την ανάσα με την καλλίγραμμη σιλουέτα και το λαμπερό της πρόσωπο. Ωστόσο την καρδιά της φαίνεται να έχει κλέψει για τα καλά εδώ και 5 χρόνια το θεατρικό σανίδι.

Το εστεμμένο μοντέλο πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο Περοκέ στην παράσταση «Μη το πεις ούτε του…μπαμπά» και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις θεατρικές της επιδόσεις.

Με όπλα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της, και φυσικά την τεράστια αγάπη της για το θέατρο διεκδίκησε μια θέση στο θίασο του Μάρκου Σεφερλή στον οποίο ανήκει από το καλοκαίρι του 2017. Όσο για το Μάρκο έχει να πει τα καλύτερα λόγια. «Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Μάρκο Σεφερλή που με εμπιστεύτηκε και με βοήθησε να έχω πίστη στον εαυτό μου και να κολυμπήσω στα βαθιά, λέει με αληθινή ευγνωμοσύνη. «Και φυσικά στη «θεατρική αδερφή» μου Έλενα Τσαβαλιά που με τον τρόπο της είναι πάντα εκεί και σε κάθε παράσταση νιώθω να είναι η ασφάλειά μου.»

Στην παράσταση «Μη το πεις ούτε του…μπαμπά» πρωταγωνιστούν ακόμη η Έλενα Τσαβαλιά, ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Σταύρος Νικολαϊδης, η Αρετή Ζαχαριάδου και ο Γιάννης Αγριόμαλλος.

Stay positive .. Make it happen ! @adrianafountzoula @emmanouela_make_up_artist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christiana karnezi (@christiana_karnezi) στις

 

Τελευταία Νέα