ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ Vs Ολυμπιακός: Όλα όσα τους χωρίζουν (quiz)

ΠΑΟΚ Vs Ολυμπιακός: Όλα όσα τους χωρίζουν (quiz)

Προσδεθείτε, καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε να απολαύσετε το ντέρμπι που... χωρίζει ποδοσφαιρικά την Ελλάδα σε «Βόρειους» και «Νότιους»! ΠΑΟΚ Vs Ολυμπιακός και το G-Weekend σας βάζει στο κλίμα.

Είναι πολλά αυτά που ενώνουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, για παράδειγμα το φανατικό κοινό τους, η ατμόσφαιρα σε Τούμπα και Καραϊσκάκη, που όσο κι αν δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχθούν οι οπαδοί τους, η μπάλα είναι η αφορμή για να έρθει ο ποδοσφαιρικός Βορράς πιο κοντά στο Νότο.

Βλέπετε, αυτά που χωρίζουν τις δύο ομάδες είναι πολλά περισσότερα, μια έχθρα που γιγαντώθηκε στο πέρασμα των ετών, μπόλιασε στις ψυχές των «ασπρόμαυρων» και των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. Ο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών απειλεί ευθέως την κυριαρχία του Ολυμπιακού και η κόντρα «Βόρειων» και «Νότιων» παίζεται, πλέον, σ’ όλα τα επίπεδα. Ας μείνουμε σε αυτό.

Η Τούμπα ετοιμάζεται το βράδυ της Κυριακής (23/2) να φιλοξενήσει για 59η φορά (υπάρχουν και τρία παιχνίδια που έγιναν εκτός Θεσσαλονίκης) ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, ένα ντέρμπι που ετοιμάζεται να ζήσει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Τι λέτε, πάμε, να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας λίγες ώρες πριν από την σέντρα του μεγάλου αγώνα; Το G-Weekend δοκιμάζει τις γνώσεις σας. Σ’ ένα ακόμη quiz με 20 ερωτήσεις.

Ποιος θα βρει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις; Αυτός που στο αίμα του κυλάει είτε «ασπρόμαυρο», είτε «ερυθρόλευκο» αίμα μα πάνω απ’ όλα αγαπάει το ποδόσφαιρο…

 

 

Επόμενα Άρθρα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κρατάει… αιώνια αυτή η κόντρα! (infographic)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κρατάει… αιώνια αυτή η κόντρα! (infographic)

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται αντιμέτωποι σ’ ένα ακήρυχτο πόλεμο, με ουκ ολίγες ιστορίες και αριθμούς να συνοδεύουν από το 1959 μέχρι και σήμερα τις μονομαχίες των δύο ομάδων στην… αρένα...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τα... κλειδιά του Δικεφάλου στη «μάχη της Τούμπας»

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τα... κλειδιά του Δικεφάλου στη «μάχη της Τούμπας»

Το G-Weekend μπαίνει στο κλίμα του ντέρμπι και γράφει για τους πέντε άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να ποντάρει ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής και να επιστρέψει μόνος πρώτος...