Promi’Stars: Τα 7 «αστέρια» του Προμηθέα! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Promi’Stars: Τα 7 «αστέρια» του Προμηθέα! (pics)

bet365

Σκέρτσο, μπρίο, νάζι! Το G-Weekend γράφει για τις Promi'Stars, που κάνουν τα τάιμ άουτ του Προμηθέα πιο... μουσικά και όμορφα!

Η Έφη, η Τόνια, η Άννα-Μαρία, η Χαρά, η Όλια, η Χριστίνα-Ανδρομέδα και η Μαρίνα ανήκουν από την αρχή της σεζόν στο δυναμικό του Προμηθέα, αφού επιμελούνται το κομμάτι των τάιμ άουτ και του ημιχρόνου με διάφορα χορευτικά σόου.

Οι επτά cheerleaders, γνωστές ως «Promi'Stars», κάνουν τις παύσεις των αγώνων του Προμηθέα πιο όμορφες με τις κινήσεις και το χαμόγελό τους και αποσπούν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο «Δ. Τόφαλος».

Καμιά φορά, στα νούμερά τους συμμετέχουν και οι μασκότ της ομάδας, ο Πρόμη και η Θέα, για να δώσουν μια ξεχωριστή και ευχάριστη πινελιά!

«Η πρώτη προσέγγιση με την ομάδα του Προμηθέα, έγινε μέσω του τμήματος Μarketing το περασμένο καλοκαίρι και έπειτα από συζητήσεις, ενσωματωθήκαμε στην ομάδα ως Promi’Stars», αναφέρει η προπονήτρια της ομάδας, Έφη Μάρκου, στο G-Weekend, αλλά το team υπήρχε από πριν, όπως εξηγεί. «Η ομάδα ξεκίνησε τρία χρόνια πριν, στο τμήμα cheerleading του Γ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ως "Aeolos Cheerleading Team". Είμαστε η μόνη αθλητική ομάδα που ασχολείται με το άθλημα στην Πάτρα».

Πώς νιώθουν που πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην μεγάλη ομάδα της Πάτρας; Η Έφη δηλώνει όλο χαρά: «Είναι μεγάλη τιμή να ανήκουμε στο δυναμικό μιας τέτοιας ομάδας και ο ενθουσιασμός μας επίσης. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο κάθε φορά είναι μαγική, με την ομάδα να κάνει πολλές φορές τα αδύνατα δυνατά και τον κόσμο να συμμετέχει ως έκτος παίκτης. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα να ανεβαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται και εμείς θα είμαστε εκεί να συμμετέχουμε σε όλο αυτό».

Μπορεί στους «απ' έξω» τα χορευτικά να φαίνονται απλά κι εύκολα, ωστόσο, όπως συμβαίνει και στους αγώνες, θέλουν κι αυτά την... προπόνησή τους, για να βγει ένα άρτιο και όμορφο αποτέλεσμα. «Ως άθλημα είναι απαιτητικό, καθώς συνδυάζει γυμναστική, χορό και ακροβατικά. Σίγουρα μέχρι τον πρώτο αγώνα οι προπονήσεις είναι καθημερινές και πολύωρες. Από ένα σημείο κι έπετα, οι προπονησεις γίνονται μια - δυο φορές την εβδομάδα, από δύο ώρες», αναφέρει η Έφη.

Τα «αστέρια» του Προμηθέα, όπως ακριβώς είναι το όνομά τους, προσπαθούν να μεταδώσουν την λάμψη τους σε όσους τις παρακολουθούν, είτε βρίσκονται στο γήπεδο, είτε βλέπουν από την τηλεόραση. «Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να μεταφέρουμε την θετική μας ενέργεια μέσα στο γήπεδο και εκτός από την εμψύχωση της ομάδας, να προσφέρουμε στον κόσμο που μας παρακολουθεί ένα ευχάριστο θέαμα».

Πώς φάνηκε στον κόσμο της Πάτρας η παρουσία των «Promi'Stars» στο παρκέ; Η Έφη τονίζει: «Στον κόσμο της πόλης φαίνεται λίγο περίεργο όταν λες πως ασχολείσαι με το άθλημα του Cheerleading, είναι κάπως παρεξηγημένο, όμως, όταν μας βλέπουν στο γήπεδο, στους αγώνες του Προμηθέα, το μόνο σίγουρο είναι πως αλλάζουν γνώμη!».

Οι χαμογελαστές cheerleaders του Προμηθέα, όμως, δεν μένουν μόνο εκεί, αφού: «Από την αρχή που φτιάχτηκε η ομάδα, συμμετέχουμε σε αρκετά τουρνουά της πόλης και σιγά σιγά αρχίσαμε να δραστηριοποιούμαστε και σε διοργανώσεις εκτός, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μας μαθαίνει!».

Promi'Stars
Έφη Μάρκου (προπονήτρια)
Τόνια Τσάβου
Άννα-Μαρία Kιούκη
Χαρά Πανάκη
Όλια Κέλλα
Χριστίνα-Ανδρομέδα Σουρίδη
Μαρίνα Τσαμαντάνη

Photo Credits: Πάνος Μαραθιάς

Πατήστε ΕΔΩ για follow στο instagram!

@promistars_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (@promitheas.news) στις

@promistars_ #promitheasbc #christmasmood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Promi’Stars (@promistars_) στις

@promistars_ #promitheasbc Promitheas Vs Peristeri 2/11/2019 #satisfaction

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Promi’Stars (@promistars_) στις

Καλή χρόνια γεμάτη υγεία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Promi’Stars (@promistars_) στις

 

Τελευταία Νέα