ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Καρολίνα Προτσένκο: Η 11χρονη που «μαγεύει» περαστικούς με το βιολί! (vids)

Καρολίνα Προτσένκο: Η 11χρονη που «μαγεύει» περαστικούς με το βιολί! (vids)

Σε κάποιο σημείο της Σάντα Μόνικα, η 11χρονη Καρολίνα Προτσένκο φροντίζει να... υπνωτίζει και να ταξιδεύει τους περαστικούς με τους ήχους του βιολιού της!

Τι κάνατε εσείς στα 11 σας χρόνια; Σίγουρα ήσαστε σε μια αλάνα και παίζατε μπάλα ή παίζατε με κούκλες ή βλέπατε παιδικά. Κάτι τέλος πάντων που κάνουν όλα τα «φυσιολογικά» δεκάχρονα.

Η Καρολίνα Προτσένκο, όμως, είναι ξεχωριστή, και αυτό το οφείλει στην αγάπη της για την μουσική. Μέσω αυτής, προσπαθεί να δημιουργήσει πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα στους ανθρώπους και να περάσει τα μηνύματά της.

Η Καρολίνα γεννήθηκε στις 3/10/2008 στην Ουκρανία, αλλά το 2014 οι γονείς της, Νικαλάι και Έλα, πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Τότε, ήταν που έπιασε για πρώτη φορά στα χέρια της το βιολί κι άρχισε μαθήματα. Στα τέλη του 2017 θέλησε να μοιραστεί το ταλέντο της και την αγάπη της με όλο τον κόσμο. Γι' αυτό αποφάσισε να παίζει στους δρόμους, με την μητέρα της να τη συνοδεύει πολλές φορές στα πλήκτρα και ο πατέρας της στην κιθάρα.

Santa Monica 3rd Street. Το αγαπημένο της μέρος και ο δρόμος που μπορεί κάποιος να την συναντήσει και να... υπνωτιστεί από τους ήχους του βιολιού της.

Σύμφωνα με συνεντεύξεις που έχει δώσει και διάφορα δημοσιεύματα του εξωτερικού, της παίρνει μια ώρα να μάθει ένα νέο τραγούδι, στο οποίο κάνει και τις δικές της παρεμβάσεις. Πλέον, έχει τρία κανάλια στο YouTube, Facebook, Instagram, Twitter και εκατομμύρια θαυμαστές σε πάνω από 50 χώρες!

Στόχος της; «Να φέρω λίγη μαγεία κι έμπνευση στον κόσμο!».

Και εκ του αποτελέσματος το καταφέρνει, σε εκπληκτικό βαθμό!

Αν δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου, θα καταλάβετε. Είναι ένα must-watch ταλέντο, που δεν πρέπει να το χάσεις!

Είναι σίγουρο πως θα τη λατρέψεις κι εσύ!

Είτε παίζει γνωστές επιτυχίες, όπως το Señorita και το Despacito...

Είτε το... δικό μας «τιρινίνι» (The Final Countdown)

Είτε το Speechless από το «Αλαντίν» (χωρίς λόγια, απλά αγαπημένο!)

Είτε το Lambada, που κάνει τον κόσμο να χορεύει! (χαμός!)

Είτε το Old Town Road, το Girls Like You, το Believer...

Και τα αισθαντικά Chasing cars και Perfect...

Επόμενα Άρθρα

Subbuteo: Μια τρέλα που δεν θα σβήσει ποτέ στην Ελλάδα

Subbuteo: Μια τρέλα που δεν θα σβήσει ποτέ στην Ελλάδα

Το Subbuteo ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα! Ο Εθνικός Αντιπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδία, Νίκος Νταλαμπίρας, μίλησε στο Gazzetta Weekend Journal για το παιχνίδι που παίζεται ακόμη με μανία και μας παρουσιάζει...

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Απέναντι στο απέραντο (vid & pics)

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Απέναντι στο απέραντο (vid & pics)

Ο σκηνοθέτης που τίμησε όσο λίγοι το πολιτικό σινεμά και ανέδειξε το μεγαλείο της φύσης και του ανθρώπου. Αδιαμφισβήτητα μέλος της ελίτ του παγκόσμιου κινηματογράφου και οι ταινίες του δεν θα...