Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Gazzetta team
Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

bet365

Δείτε τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.
Στο έκτακτο συμβούλιο του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που έγινε απόψε 25/2 αποφασίστηκαν και συζητήθηκαν τα ακόλουθα:

1.Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το υγειονομικό πρωτόκολλο με παρουσία του υπευθύνου ιατρού κου Νικολάου ,ο οποίος απάντησε σε όλα ερωτήματα των μελών του Δ.Σ.

2.Εκτιμήθηκε η μέχρι σήμερα κατάσταση των κρουσμάτων και προγραμματίστηκαν οι προθεσμίες και οι διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν μετά από κάθε καραντίνα των αθλητών.

3.Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το καλεντάρι και η διοίκηση δεσμεύθηκε να στείλει αύριο πρόταση για τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής καθως και των αναβληθέντων αγώνων με σκοπό να προσαρμοσθεί η σταδιακή ενσωμάτωση των αθλητών που ήδη είναι σε καραντίνα στις ομάδες τους .

4.Ξεκαθαρίστηκε ότι προτεραιότητα όλων είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μας και εφόσον υπάρξουν χρονικά περιθώρια ,να διεξαχθούν και οι λοιποί θεσμοί (League Cup και Κύπελλο Ελλάδος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα