Καζάζης: «Απολαύσαμε το παιχνίδι»

Newsroom
Καζάζης: «Απολαύσαμε το παιχνίδι»

bet365

Ο τεχνικός του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Καζάζης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού ανέφερε πως και σήμερα απόλαυσαν το ματς με τους Πειραιώτες.

Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-1, με τον Δημήτρη Καζάζη να αναφέρει μετά το τέλος του αγώνα: «Το απολαύσαμε και σήμερα το παιχνίδι, ήταν συνολικά δύο πολύ δυνατά και διαφορετικά μεταξύ τους παιχνίδια κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν πολύ θετικό που αξιοποιήθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες και έδειξαν και τα καλά τους στοιχεία αλλά και τα περιθώρια βελτίωσής τους. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, έχουμε πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι αισιόδοξος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαλεξίου επισήμανε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ το παιχνίδι σήμερα και ιδίως το ότι ήρθε κόσμος να μας στηρίξει. Ελπίζω όλη τη χρονιά ο κόσμος να υποστηρίξει την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό μας δίνει χαρά. Στο αγωνιστικό κομμάτι εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι από χθες, ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ανταποκριθήκαμε και χθες και σήμερα αρκετά καλά. Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας αλλά μέσα από τη δουλειά θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα