Ο Φερνάντο Ερνάντεζ στο Gazzetta: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας»

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ στο Gazzetta: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας»

Σωτήρης Μυκονίου
Ο Φερνάντο Ερνάντεζ στο Gazzetta: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας»

bet365

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ μίλησε στο Gazzetta κατά τη διάρκεια της Media Day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, στη νέα σεζόν, αλλά και στην ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Ο Κουβανός διαγώνιος δεν έκρυψε την χαρά του που αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα φέτος. Ο Φερνάντο Ερνάντεζ μίλησε ακόμη για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας φέτος, τις πέντε διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει και την προσμονή του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο των «πρασίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μένα είναι μεγάλη η χαρά που βιώνω το συναίσθημα του να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Είναι σπουδαίο να είμαστε όλα τα τμήματα του Συλλόγου εδώ πέρα και τα τμήματα ΑμεΑ και να δείχνουμε στην πράξη ότι είμαστε ένα τεράστιο Club που στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου να έρθω στην Αθήνα και την ομάδα της τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Από τους περσινούς αγώνες που ήρθα ως αντίπαλος ένιωσα αυτή τη μαγεία που είχε ο σύλλογος και οι οπαδοί του και ήδη έχω αρχίσει και τα ζω. Αγωνιστικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή πέρυσι και είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε τους στόχους της στην Ελλάδα και είχε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να έχει αλλάξει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό σε πρόσωπα, όμως το «τριφύλλι» ξέρει να ανταποκρίνεται διαχρονικά σε τέτοια σενάρια και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Την σεζόν αυτή αγωνιζόμαστε σε πέντε διαφορετικούς θεσμούς και θέλουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τους οπαδούς μας, οι οποίοι είναι φανταστικοί. Αυτό που έζησα ήδη στα φιλικά ματς στην Κύπρο και στην Καλαμάτα είναι πρωτόγνωρο και δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε μπροστά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα