Φοίνικας Σύρου: Ο Σωνάκης νέος λίμπερο στους νησιώτες

Φοίνικας Σύρου: Ο Σωνάκης νέος λίμπερο στους νησιώτες

Newsroom
Φοίνικας Σύρου: Ο Σωνάκης νέος λίμπερο στους νησιώτες

bet365

Ο Τάσος Σωνάκης συμφώνησε με τον Φοίνικα Σύρου και θα είναι ο βασικός λίμπερο της ομάδας.

Ο Φοίνικας Σύρου προχωρά με σημαντικές μεταγραφές στο ρόστερ του.

Ανακοίνωσε τον Τάσο Σωνάκη ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του λίμπερο στην ομάδα, με τον 21χρονο να αφήνει την Κηφισιά όπου είχε ρόλο βασικού τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Σωνάκης προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ φόρεσε και την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την ερχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στον Φοίνικα, μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ανυπομονώ για τη χρονιά αυτή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ ανταγωνιστική και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο Σωνάκης για την μεταγραφή του και πρόσθεσε:

«Το μεγαλύτερο κίνητρο για έναν αθλητή είναι το κυνήγι υψηλών στόχων και πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Γνωρίζω πόσο πολύ οι φίλαθλοι του Φοίνικα στηρίζουν και αγκαλιάζουν την ομάδα, για αυτό και ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, ώστε τη νέα χρονιά να βρίσκομαι στη Σύρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα