Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα και πιάνει δουλειά ο Τζουλιάνι

Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα και πιάνει δουλειά ο Τζουλιάνι

Newsroom
Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα και πιάνει δουλειά ο Τζουλιάνι

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός που ανέλαβε το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής στην Ελλάδα. Τι δήλωσε.

Ο Ιταλός προπονητής έχει ένα πολύ σπουδαίο βιογραφικό και έχει, μεταξύ άλλων «περγαμηνών», οδηγήσει την Σλοβενία σε δύο κατακτήσεις ασημένιων μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι πρώτες προσεγγίσεις κατέδειξαν το πόσο δύσκολη θα είναι η υλοποίηση μιας τέτοιας κίνησης, αλλά τελικώς ο 57χρονος τεχνικός είπε το πολυπόθητο «ναι». Γεννηθείς στις 25/12 του 1964, ο Τζουλιάνι έχει πλούσια καριέρα και γεμάτο παλμαρέ, έχοντας 3 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Κύπελλο κι ένα CEV Cup.

Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Ελλάδα. Και φυσικά πιάνει αμέσως δουλειά για το τμήμα βόλεϊ των ανδρών του Ολυμπιακού.

Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής αύριο, Δευτέρα (10/1), αναμένεται στο κλειστό στον Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη του γνωριμία και την πρώτη του προπόνηση με τους αθλητές του Ολυμπιακού. Στις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο νέος τεχνικός των «Ερυθρόλευκων» υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά, ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αρχικά, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενός πολύ παραδοσιακού και ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα. Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό. Ακόμα είναι νωρίς να σας πω πράγματα για τη δουλειά μου, δεν το κάνω όμως από μυστικότητα. Μπορώ να πω, ωστόσο, τρία σημαντικά σημεία της δουλειάς μου: το ένα είναι η δουλειά, το δεύτερο η σκληρή δουλειά και το τρίτο η περισσότερη δουλειά! Το μυστικό μου είναι αυτό. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσω να μιλάω».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα