Τριπλή ανανέωση στον Ολυμπιακό με Εφραιμίδη, Τζιάβρα και Χαραλαμπίδη

Τριπλή ανανέωση στον Ολυμπιακό με Εφραιμίδη, Τζιάβρα και Χαραλαμπίδη

Τριπλή ανανέωση στον Ολυμπιακό με Εφραιμίδη, Τζιάβρα και Χαραλαμπίδη

bet365

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις ανανεώσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Άλλες τρεις ανανεώσεις παικτών της ομάδας βόλεϊ των ανδρών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Στην ομάδα θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν οι Δημήτρης Εφραιμίδης, Δημήτρης Χαραλαμπίδης και Δημήτρης Τζιάβρας.

Ο Εφραιμίδης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει να δίνει βοήθειες στην θέση του ακραίου για τον σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την ευκαιρία να ξαναφορέσω την φανέλα που ήθελα. Θα δώσω, όπως και πέρυσι, τον καλύτερο μου εαυτό σε όλους τους τομείς για να βοηθήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη όλων τον στόχων μας. Ελπίζω και εύχομαι σε μια ομαλή διεξαγωγή όλων των διοργανώσεων με υγεία σε όλους» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Από την μεριά του, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε στην σελίδα του Ερασιτέχνη: «Xαίρομαι πολύ που θα παραμείνω για δεύτερη χρονιά στην ομάδα και που με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και ο προπονητής. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να παραμείνει πρωταθλητής. Ελπίζω του χρόνου οι καταστάσεις να επιτρέπουν να έχουμε και την υποστήριξη των φιλάθλων μας μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, ο Δημήτρης Τζιάβρας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η σεζόν που έρχεται προβλέπεται πολύ απαιτητική λόγω των πολλών διοργανώσεων και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Ας ελπίσουμε, τέλος, το φετινό πρωτάθλημα να μην επηρεαστεί από τον ιό και να είμαστε όλοι υγιείς».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα