Ενισχύθηκε με Πετοβάρι η Θέτιδα Βούλας

Newsroom
Η Πετοβάρι

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση της Θέτιδας Βούλας συνεχίζεται με την ομάδα των Νοτίων Προαστείων να ανακοινώνει την απόκτηση της 25χρονης Ουγγαρέζας διαγώνιας, Πάνι Περτοβάρι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Θέτιδας έχει ως εξής: «Ο ΑΣΠ Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ουγγαρέζα διεθνή διαγώνια Πάνι Πετοβάρι για την σεζόν 2023-2024.

Η Πάνι αγωνίστηκε πέρυσι στην Volley league με το Αιγάλεω και ήταν η πρώτη της έξοδο από την Ουγγαρία, ενώ φέτος θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά όπλα για την ομάδα μας, καθώς πλέον έχει και την εμπειρία ενός έτους από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας: «Ήμουν πραγματικά χαρούμενη όταν η Θέτις επικοινώνησε μαζί μου για την επόμενη σεζόν. Απόλαυσα πραγματικά το παιχνίδι στην Ελλάδα την προηγούμενη σεζόν, οπότε χαίρομαι που μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ, σε μια λίγκα υψηλού επιπέδου και σε μια ομάδα ακόμα υψηλότερου επιπέδου.

Μου άρεσαν πολύ οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που μοιράστηκε μαζί μου η διοίκηση της Θέτιδας, είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος αυτού του πλάνου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και προπονητές και να ξεκινήσουμε τη σεζόν μαζί. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου!».

Ευχόμαστε στην Πάνι πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα