Παπαφωτίου: «Απαράδεκτη αυτή η διακοπή, μας στερούν την προσπάθεια και τους φιλάθλους» (vid)

Η Παπαφωτίου

bet365

Η Αθηνά Παπαφωτίου καταδίκασε τη διακοπή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και μίλησε για την ανάγκη να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.

Η Παπαφωτίου μιλώντας στην κάμερα του PAO TV μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες, που μετά από αυτήν την απαράδεκτη διακοπή βρήκαν το σθένος να μπούνε ξανά στο γήπεδο και να παίξουνε. Δεν αρμόζουν σε κανένα γήπεδο αυτές τις συνθήκες. Δεν ξέρω εάν είναι στην Ελλάδα αλλά εγώ όσα χρόνια έπαιζα στο εξωτερικό δεν είχε συμβεί ούτε μία φορά. Δεν ξέρω γιατί εδώ συνεχίζει να συμβαίνει.

Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Νομίζω όμως ότι μας στερούν την προσπάθεια. Μας στερούν αυτόν τον κόπο. Την προσπάθεια όλων των ομάδων. Στερούν τους φιλάθλους που έρχονται που πληρώνουν εισιτήριο να δούν. Στερούν τα 10, τα 15 ευρώ, όσα είναι. Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι ομάδες, οι διοικήσεις και η Αστυνομία και να αναλάβουν δράση.

Αυτό το ματς είχε πολλά πρόσωπα και διακυμάνσεις. Το τελευταίο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι ένα βήμα αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Νομίζω πως πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτερες στη συνέχεια εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα