Από το Ρέντη στο αστυνομικό τμήμα: εκατοντάδες προσαγωγές μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι! (vid)

Newsroom
Προσαγωγές οπαδών Ολυμπιακού

bet365

Μετά τα όσα προηγήθηκαν έξω από το Ρέντη, με συνέπεια να υπάρξει οριστική διακοπή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και κυρίως μετά τον σοβαρό τραυματισμού αστυνομικού, αποφασίστηκε να προσαχθούν όλοι όσοι βρίσκονταν στο «Μελίνα Μερκούρη», εκτός γυναικών και παιδιών.

Στο αστυνομικό τμήμα θα προσαχθούν τελικά όσοι βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ντέρμπι που διακόπηκε οριστικά μετά τα επεισόδια που έγιναν εκτός του κλειστού, κάνοντας την ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο αποπνικτική. Επεισόδια που είχαν και ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού που έχει διακομιστεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός, από την αστυνομία έλεγαν πως από το Ρέντη μπορούν να αποχωρήσουν μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά, καθώς όποιος άλλος ήθελε να φύγει θα τον προσήγαγαν. Στην συνέχεια μάλιστα έκλεισαν και τις πόρτες στο πάρκινγκ του γηπέδου και κανείς δεν μπορούσε να βγει, με 1.000 άτομα να είναι στον χώρο χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι.

Προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού

Μετά από περίπου δύο ώρες, αποφασίστηκε να προσαχθούν όλοι! Μιλάμε για εκατοντάδες προσαγωγές, που συνεχίστηκαν μέχρι και αργά το βράδυ (στη 1 τα ξημερώματα και πιο μετά). Εκεί θα γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Στον Ολυμπιακό ήταν έξαλλοι για την απίστευτη ταλαιπωρία που υφίσταται ο κόσμος της ομάδας, τονίζοντας συνεχώς πως δεν γίνεται για μερικούς μπαχαλάκηδες να την πληρώνουν απλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και δεν έχουν καμία ανάμιξη με τα επεισόδια.

@Photo credits: INTIME
 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα