Γιώτα στο Gazzetta: «Μας έλειψε να συνεχίσουμε την πίεση»

Φώτης Καρακούσης
η Κατερίνα Γιώτα

bet365

Η κεντρική της ΑΕΚ, Κατερίνα Γιώτα μιλάει στο Gazzetta για τον χαμένο τελικό από την πρώην ομάδα της τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως στην Ένωση έλειψε το να συνεχίσει την πίεση στις «ερυθρόλευκες».

Μεγάλη και άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 3-0. Η κεντρική της Ένωσης, Κατερίνα Γιώτα μίλησε στο Gazzetta για την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» αναφέροντας μεταξύ άλλων πως στην ομάδα της έλειψε το να συνεχίσει την πίεση στην αντίπαλό της.

Αναλυτικά η έμπειρη κεντρική μας ανέφερε αρχικά: «Ο Ολυμπιακός έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα στα παιχνίδια του, συνολικά. Από το σκορ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν καλύτερη ομάδα. Ίσως ήμασταν άτυχες σε κάποια σημεία, δεν παίξαμε επιθετικά. Σε έναν αγώνα δεν υπάρχουν φαβορί, κάθε ομάδα μπορεί να πάρει το ματς. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι φτάσαμε στον τελικό και δεν πήραμε την κούπα».

Για την 5η ξένη στον Ολυμπιακό (η Κούμπουρα έγινε Ελληνίδα) και πόσο έχει ανεβάσει επίπεδο τις «ερυθρόλευκες»: Αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Έχει μία πολύ σημαντική παίκτρια, την Μίλιτσα Κούμπουρα, η οποία φέτος είναι πολύ βελτιωμένη και βοηθάει πολύ την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Ο αθλητισμός αυτό είναι, όλα αλλάζουν και μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για το τι έλειψε στην ΑΕΚ στον τελικό: «Μας έλειψε να συνεχίσουμε την πίεση. Σε κρίσιμους πόντους δεν το καταφέραμε και κάναμε κάποια λάθη. Ήταν ένα δύσκολο ματς, με το τελικό 3-0 να μην δείχνει την εικόνα του ματς. Ενδεχομένως να μας έλειψε η εμπειρία».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα