Πρόκριση στα προημιτελικά για τον Ηλυσιακό

Newsroom
Πρόκριση στα προημιτελικά για τον Ηλυσιακό

bet365

Ο Ηλυσιακός κέρδισε με 3-2 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης την τοπική Ελπίδα και εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου γυναικών.

Αυτό ήταν το δεύτερο τάι μπρέικ μέσα σε 48 ώρες για την ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 στον Εύοσμο για το πρωτάθλημα, ενώ και σήμερα ο αγώνας είχε ανάλογη εξέλιξη.

Ο Ηλυσιακός στα δύο πρώτα σετ επιβεβαιώνοντας τη διαφορά των δύο κατηγοριών που τον χωρίζουν από την Ελπίδα προηγήθηκε εύκολα με 0-2, ωστόσο η κούραση και η χαλάρωση σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο της Ελπίδας οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί όμως οι φιλοξενούμενες απέκτησαν από νωρίς μια σημαντική διαφορά, έφτασαν στο 6-11 και τελικά πήραν το σετ με 15-9 και την πρόκριση.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 2ης αγωνιστικής της Γ' φάσης (προημιτελικά) λόγω της κακοκαιρίας δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 25/1, αλλά την Πέμπτη 27/1 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου γυναικών προκρίθηκαν οι: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Θέτις Βούλας, ΑΟ Θήρας, Λαμία, Πανναξιακός, Ηλυσιακός, Αίας Ευόσμου.

Τα σετ: 15-25, 16-25, 25-19, 25-23, 9-15

Οι συνθέσεις

Ελπίδα (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Παντελίδου, Σουπιώνη, Κοσμά, Σκουλούδη / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Ράντοβιτς, Βασιλειάδου.

Ηλυσιακός (Νίκος Κωστακόπουλος): Σωτηρίου, Κογεράκη, Σέβκενεκ, Τζαλαλή, Μορένο, Ράντοβιτς / Λεωνίδου (λ), Παυλέα (λ), Μερκούρη, Σύλλα, Ζίγκα, Παπαδέδε, Μπλιάτσου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα