Ολλανδία – Πορτογαλία 3-2: Ο ασταμάτητος Αμπντέλ Αζίζ νίκησε τους Πορτογάλους (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ολλανδία – Πορτογαλία 3-2: Ο ασταμάτητος Αμπντέλ Αζίζ νίκησε τους Πορτογάλους (vid)

bet365

Μεγάλο ντέρμπι στο Γκντανσκ με την Ολλανδία του φοβερού και τρομερού Αμπντέλ Αζίζ να επικρατεί της Πορτογαλίας με 3-2 και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Eurovolley.

Εξαιρετικά δύσκολα έβαλε η Πορτογαλία στην Ολλανδία στον αγώνα για την φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Ίβηρες που προκρίθηκαν αφήνοντας εκτός την Ελλάδα, κοίταξαν στα μάτια τους Ολλανδούς, αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Αμπντέλ Αζίζ με τους «οράνιε» να επικρατούν με 3-2 (22-25, 25-22, 26-24, 20-25, 15-13) παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Eurovolley, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Σερβία-Τουρκία που διεξάγεται αυτή την ώρα.

Στα του αγώνα ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ειδικά στο τρίτο και πέμπτο σετ. Εκεί μίλησε ένας από τους καλύτερους διαγώνιους στον πλανήτη οδηγώντας την ομάδα του στην μεγάλη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Ολλανδούς ήταν ο Αμπντέλ Αζίζ που είχε 37 πόντους με 55% ποσοστό στην επίθεση, με τον Τζόρνα να ακολουθεί με 15. Για τους ηττημένους ο Φερέιρα είχε 16, ο Τσβετίτσιανιν 15, ο Γκασπάρ 14 και ο έτερος Φερέιρα 10

Ολλανδία

Πορτογαλία

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα