Προπονητής στην Ανόρθωση ο Χριστοφιδέλης

Gazzetta team
Προπονητής στην Ανόρθωση ο Χριστοφιδέλης

bet365

Από την Κύπρο και την Ανόρθωση ξεκινάει την προπονητική του καριέρα ο Κώστα Χριστοφιδέλης με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την συμφωνία μαζί του.

Μετά την τεράστια καριέρα που έκανε ως αθλητής, ο Κώστας Χριστοφιδέλης αλλάζει μεριά και πλέον συνεχίζει στο βόλεϊ αλλά ως προπονητής. Ο πρώτος σταθμός στη νέα του αυτή προσπάθεια είναι η Ανόρθωση με τους Κύπριους να ανακοινώνουν την συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ΄ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελματική του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναϊκό , Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησιάς .

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας , 9 Κύπελλα , 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Γραφείο Τύπου Πετόσφαιρας».

 

Τελευταία Νέα