Για πλάκα το δύο στα δύο η Ιταλία

Gazzetta team
Για πλάκα το δύο στα δύο η Ιταλία

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η Ιταλία επικράτησε στη Φλωρεντία του Βελγίου με 3-0 και έκανε το δύο στα δύο χωρίς να χάσει σετ.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Έχοντας βέβαια και σχετικά εύκολο πρόγραμμα, η Ιταλία έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που συνδιοργανώνει μαζί με την Βουλγαρία. Η ομάδα του Μπλεντζίνι μετά το 3-0 επί της Ιαπωνίας επικράτησε ακόμα πιο άνετα του Βελγίου επίσης με 3-0 (25-20, 25-17, 25-16) και όπως αναφέραμε έκανε με άνεση το δύο στα δύο.

Ο αγώνας πραγματικά δεν χρήζει σημαντικής ανάλυσης, καθώς εκτός του πρώτου σετ, στο οποίο οι Βέλγοι μπόρεσαν να φτάσουν τους 20 πόντους, οι Ιταλοί έκαναν ό,τι ήθελαν με τον κόσμο που είχε γεμίσει το κλειστό να τους αποθεώνει.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ζάιτσεφ με 13 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χουαντορένα και Λάνζα με 11. Για τους ηττημένους ο κανείς δεν έφτασε όχι απλά τον διψήφιο αριθμό, αλλά ούτε καν τους 7 πόντους με τους Βαν Ντεν Ντρις και Ντερό να έχουν από 7.

Τα σετ: 25-20, 25-17, 25-16

Ιταλία (Μπλεντζίνι): Ζάιτσεφ 13, Χουαντορένα 11, Λάνζα 11, Ματζόνε 9, Ανζάνι 8, Τζιανέλι 2, Κολάτσι –λ / Νέλι.

Βέλγιο (Αναστάζι): Βαν Ντεν Ντρις 7, Ντερό 7, Ντ’ Ουλστ, Βερχίς 5, Βαν Ντε Βόορντε 4, Ρουσό 5, Ριμπενς-λ / Στούερ-λ / Τούρλινξ 5, Γκρόμπελνι 2, Λεκάτ, Βαλκίερς 1, Κόολμαν 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα