Ματσάρα στο Ρούσε και νίκη της Βραζιλίας

Φώτης Καρακούσης
Ματσάρα στο Ρούσε και νίκη της Βραζιλίας

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στο Ρούσε για τον 2ο όμιλο με την Βραζιλία να επικρατεί της Γαλλίας με 3-2 και το βόλεϊ να βγαίνει ακόμα μία φορά κερδισμένο.

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το ξέρουμε πως το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές αυτό για το βόλεϊ που είναι ό,τι καλύτερο από πλευράς θεάματος σε τέτοιο επίπεδο, αλλά αφού ισχύει δεν γίνεται να μην το συνεχίσουμε. Όσοι είδαν τον αγώνα στο Ρούσε της Βουλγαρίας ανάμεσα στη Βραζιλία και την Γαλλία θα το κατάλαβαν για ακόμα μία φορά.

Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν με 2-0, οι Γάλλοι ισοφάρισαν και τελικά η νίκη πήγε στην «σελεσάο» που επικράτησε με 3-2 (25-20, 25-20, 21-25, 23-25, 15-12) για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας όπως φάνηκε και από τον αριθμό των σετ ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, με τους Βραζιλιάνους κόντρα στα προγνωστικά καθώς παίζουν χωρίς τους δύο βασικούς τους ακραίους, να προηγούνται σχετικά άνετα με 2-0. Η παρέα του Ν' Γκαπέ αντέδρασε, έκανε το 2-2, αλλά στο πέμπτο φάνηκε πόσο βαριά φανέλα έχει η Βραζιλία η οποία έφτασε τελικά στην μεγάλη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εξαιρετικός Γουάλας που έφτασε τους 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Φοντέλες με 15, Ντούγκλας Σόουζα με 14 και Λούκας με 12. Για τους ηττημένους ο Ν' Γκαπέ ήταν ασταμάτητος με 22 πόντους και ο Μπογιέ είχε 11, αλλά δεν έφταναν για να μπορέσει η ομάδα τους να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Βραζιλία (Νταλ Ζότο): Γουάλας 20, Φοντέλες 15, Ντούγκλας 14, Λούκας 12, Σάντος 5, Ρεζέντε 2, Χος (-λ), Γκουέρα 3, Μαουρίσιο 2, Λοχ 1, Καρμπονέρα, Αρχόνα.

Γαλλία (Τιλί): Ν' Γκαπέ 22, Μπογιέ 11, Λε Γκοφ 8, Τσινεζί 6, Τιλί 4, Τονιουτί, Γκρεμπενίκοφ (-λ), Ροσάντ 9, Μπριζάρ 8, Πατρί 5, Λινέλ

 

Τελευταία Νέα