Μαρινάκης: «Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια» (vids)

Newsroom
Ο Μαρινάκης με το τρόπαιο στο βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις μετά τον ευρωπαϊκό τελικό στο βόλεϊ γεμάτος ικανοποίηση. Τι υπογράμμισε ο Μιχάλης Κουντούρης.

Ο Μαρινάκης - που μίλησε στη COSMOTE TV - ήταν σαφώς πολύ χαρούμενος για το νέο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού. Ειδικότερα επισήμανε: «Σήμερα (το βράδυ της Τετάρτης όταν έγινε αυτή η δήλωση δηλαδή) έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό και Ευρώπη! Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Πανηγυρίζουμε άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα των νικητών!

Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κα τις περισσότερες φορές το κάνουμε. Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, σχολίασε για το ευρωπαϊκό τρόπαιο των Πειραιωτών:

«Το μόνο που θα πω είναι, ότι θα συνεχίσουμε, όσο είμαστε σε αυτή τη θέση, να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού υπερήφανο, για τις ομάδες που έχει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα