Ολυμπιακός: Ο MVP Τράβιτσα, η απονομή των θριαμβευτών και οι πανηγυρισμοί με την κούπα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους παίκτες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού

bet365

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, αναδείχθηκε MVP, το... πάρτι για το τρόπαιο στο ΣΕΦ κράτησε για ώρα ενώ οι βολεϊμπολίστες των Πειραιωτών πήγαν την κούπα και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ευρωπαϊκή αυτή βραδιά για τον Ολυμπιακό ήταν τεράστια. Μία φοβερά σημαντική βραδιά με την κατάκτηση του CEV Challenge Cup στον 2ο τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 σετ. Ο Ολυμπιακός δεν... επέτρεψε αγωνιστικά με την εικόνα του στη Μακάμπι να πάρει ούτε ένα σετ σε 2 αγώνες. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του τελικού έγινε και η απονομή στους θριαμβευτές του τελικού. Πρώτα πήρε το Κύπελλό του ως MVP ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πασαδόρος του, Ντράγκαν Τράβιτσα. Μετά την απονομή των μεταλλίων στη Μακάμπι ακολούθησε η απονομή στον Ολυμπιακό εν μέσω ενός μεγάλου... πάρτι στις εξέδρες.

Οι παίκτες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού έχοντας δει την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο γήπεδο (που είχε δίπλα του και αρκετά ακόμα στελέχη της ομάδας ενώ στο ΣΕΦ βρέθηκαν και παίκτες του συλλόγου, όπως ο Ελ Αραμπί), ο οποίος έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ερασιτέχνη, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν πήγαν προς το μέρος του μαζί με την κούπα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί και με τον κόσμο στις εξέδρες βέβαια να μην σταματά να τραγουδά και να χειροκροτά. Ο Τράβιτσα ως αρχηγός ήταν εκείνος που έδωσε το τρόπαιο στον Μαρινάκη, που το σήκωσε για να συγχαρεί μετά και τον ίδιο και το υπόλοιπο τμήμα βόλεϊ.

Το ερυθρόλευκο... γλέντι στο ΣΕΦ κράτησε για ώρα. Και αυτό καθώς ακόμα και μετά τις 22.00 και για αρκετά λεπτά υπήρχε κόσμος στο γήπεδο που είτε ήθελε να συνεχίσει τους πανηγυρισμούς είτε να βγει φωτογραφία με έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών.

@Photo credits: eurokinissi
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα