Χαμηλοί τόνοι από Μακάμπι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Χαμηλούς τόνους κράτησαν οι άνθρωποι της Μακάμπι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο γεμάτο ΣΕΦ

bet365

Ο προπονητής και ο διαγώνιος της Μακάμπι, Γκαλίλι και Σοκόλοβ κράτησαν χαμηλούς τόνους για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, κάτι λογικό μετά την ήττα τους με 3-0 μέσα στο Τελ Αβίβ.

Στο στρατόπεδο της Μακάμπι ναι μεν παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο δήλωσαν αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για τη μεγάλη ανατροπή.

«Προφανώς, για εμάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό, είναι μεγάλο κατόρθωμα για την ομάδα μας, που φτάσαμε αυτή τη σεζόν στον τελικό. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και είναι μια τόσο δυνατή ομάδα, φυσικά έχει ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, θα τα δώσουμε όλα, θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, παρότι πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα», δήλωσε ο τεχνικός της Μακάμπι Γκαλ Γκαλίλι.

Ενώ ο Ρώσος διαγώνιος Γκενάντι Σοκόλοβ σημείωσε: «Όπως είπε και ο κόουτς, ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο όλοι στη Μακάμπι, θεωρούμε ότι αυτός είναι ένας ιστορικός τελικός και πιστεύουμε, πραγματικά, ότι μπορούμε να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα