Την Κυριακή στις 5/3 ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Ισραήλ, εξαντλήθηκαν αμέσως τα εισιτήρια

Φώτης Καρακούσης
Την Κυριακή στις 5/3 ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Ισραήλ, εξαντλήθηκαν αμέσως τα εισιτήρια

bet365

Τρεις μέρες πιο νωρίς θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του Challenge Cup ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα θα γίνει στις 5/3 στο γήπεδο της Χάποελ Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να εξαφανίζουν τα εισιτήρια μέσα σε 5 λεπτά.

Έτοιμος για να συμμετάσχει στον 8ο τελικό της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο «αιώνιο», αλλά και συνολικά ελληνικό ημιτελικό, να παίζουν απέναντι στην Μακάμπι θέλοντας τον 3ο Ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, τρεις μέρες πιο νωρίς από την προγραμματισμένη ημέρα. Συγκεκριμένα αντί για τις 8/3, θα γίνει την Κυριακή 5/3 στο γήπεδο της Χάποελ Τελ Αβίβ (Shlomo Group Arena). Οι Ισραηλινοί που για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα παίξουν σε τελική Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (συνολικά ως χώρα, όχι μόνο ως Μακάμπι) θέλησαν να παίξουν στο «Γιαντ Ελιάου» αλλά η μπασκετική ομάδα είχε αγώνα για την Euroleague, οπότε προτιμήθηκε αυτό της Χάποελ Τελ Αβίβ που έχει χωρητικότητα 3.500.

Ωστόσο επειδή και εκεί υπήρξε πρόβλημα, η έδρα παρέμεινε ίδια (Shlomo Group Arena), ωστόσο άλλαξε η ημέρα του αγώνα που όπως αναφέραμε θα γίνει την Κυριακή στις 5/3. Όσον αφορά τα εισιτήρια, όπως άλλωστε ήταν δεδομένο, εξαφανίστηκαν σε ελάχιστα λεπτά, με τους φίλους της Μακάμπι να δείχνουν την δίψα τους για την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού στο βόλεϊ από την ομάδα τους.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα