Κόβαρ: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο στη ρεβάνς»

Newsroom
Κόβαρ: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο στη ρεβάνς»

bet365

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Γίρι Κόβαρ, στις δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα και έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο του Αγίου Θωμά στη ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός παρά την κομβική απουσία του Ερνάντες έκανε εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Ρέντη, νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ο ακραίος των φιλοξενούμενων, Γίρι Κόβαρ, στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και έστειλε... μήνυμα στους φίλους του Τριφυλλιού να γεμίσουν το γήπεδο στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

«Ο Ερνάντες είναι ενας παίκτης. Το βόλεϊ ειναι ομαδικό άθλημα. Ξέραμε πως θα ειναι πιο δύσκολο αλλα ειναι ομαδικό άθλημα. Θέλαμε να παλέψουμε. Δεν περίμενα πως θα κερδίσουμε με 3-1. Δεν έπαιξαν καλα και το 3-1 ειναι δίκαιο σκορ. Είδατε τη πάθαμε από την Οριόν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ειναι 50-50% και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί με τα πόδια στο έδαφος. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάμε στον τελικό», ανέφερε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: INTIME
 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα