Στο Ισραήλ για την μεγάλη ανατροπή ο Μίλωνας

Newsroom
Στο Ισραήλ για την μεγάλη ανατροπή ο Μίλωνας

bet365

Έχοντας χάσει στη Νέα Σμύρνη με 3-2, ο Μίλωνας θα παλέψει στο Ισραήλ (19:00) κόντρα στην Χάποελ Μάτσε Άσερ για την μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας της δοκιμάζεται στην έδρα της Χάποελ Μάτε Άσερ. Θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να προκριθεί. Αν νικήσει 3-2 σετ θα παιχτεί η πρόκριση σε χρυσό σετ. Σε περίπτωση ήττας θα αποκλειστεί.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Εκτός του Ηλία Λάππα που έχει πρόβλημα τραυματισμού όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Τα νέα παιδιά απολαμβάνουν την αποστολή στο Ισραήλ και μαζί με τους παλιούς και έμπειρους θέλουν πολύ να κάνουν την υπέρβαση της πρόκρισης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε καλά, έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα το παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα παίζοντας ελεύθερα".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα