Φοίνικας Σύρου: Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Λέουβεν οι νησιώτες

Φοίνικας Σύρου: Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Λέουβεν οι νησιώτες

Newsroom
Φοίνικας Σύρου: Για την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Λέουβεν οι νησιώτες

bet365

Έχοντας χάσει με 3-0 στο Βέλγιο ο Φοίνικας για υποδεχθεί την Λέουβεν θέλοντας το 3-0 ή 3-1 για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους «16» του CEV Cup στο χρυσό σετ.

Αναλυτικά οι νησιώτες αναφέρουν σχετικά με την ρεβάνς της Τετάρτης: «Μετά το νικηφόρο πέρασμά του από τη Βέροια, όπου επικράτησε 3-1 του Φίλιππου για την 6η αγωνιστική της Volleyleague, ο Φοίνικας Σύρου ONEX στρέφει όλη του την προσοχή στον αγώνα της Τετάρτης (8/12, 18.00) στο “Δ. Βικέλας” όπου υποδέχεται τη Volleyball Haasrode Leuven, για τον επαναληπτικό της φάσης των 32 του CEV Cup. Ντεμπούτο με την ομάδα της Σύρου θα κάνει και ο Σκοπιανός Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα μας θα επιχειρήσει να ανατρέψει το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να στείλει την πρόκριση στο “χρυσό” σετ.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο “Δ. Βικέλας”.

Μιχάλοβιτς: “Κλειδί” η άμυνα, μπορούμε να μεταφέρουμε την πίεση στους αντιπάλους

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου ONEX, Πίτερ Μιχάλοβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη βελγική ομάδα λέγοντας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς διότι θέλουμε να προχωρήσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην πρώτη αναμέτρηση δεν τα πήγαμε τόσο καλά και το 3-0 είναι ένα δύσκολο σκορ να ανατραπεί. Ωστόσο θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε, να πιέσουμε τους αντιπάλους και τελικά να επικρατήσουμε».

Αναφερόμενος στα στοιχεία του παιχνιδιού που θα πρέπει να προσέξει ο Φοίνικας, ο σλοβάκος διαγώνιος της ομάδας υπογράμμισε: «Το “κλειδί” είναι η άμυνα, το γεγονός ότι οι Βέλγοι έχουν τέτοια άμυνα τους καθιστά καλή ομάδα. Εκεί θα πρέπει να στοχεύσουμε και εμείς, να κρατήσουμε σε πολύ καλά επίπεδα το μπλοκ-άμυνα. Εάν το κάνουμε αυτό, έχουμε καλά sideout και κερδίζουμε πιο πολλούς πόντους από επιθέσεις, θα μεταφέρουμε την πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας ότι μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0».

 

CEV CUP Τελευταία Νέα