Χριστοδούλου: «Σημαντικό το ότι η ομάδα έβγαλε ένα καλύτερο πρόσωπο»

Newsroom
Χριστοδούλου: «Σημαντικό το ότι η ομάδα έβγαλε ένα καλύτερο πρόσωπο»

bet365

Στο καλύτερο πρόσωπο που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πόρτο παρά τον αποκλεισμό στάθηκε και η αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Στέλλα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η έμπειρη πασαδόρος ανέφερε τα εξής: «Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο από την αρχή. Είναι σημαντικό, ότι η ομάδα έβγαλε ένα καλύτερο πρόσωπο. Ξέρουμε όλοι, ότι είχαμε κάνει κάποια άσχημα παιχνίδια, αλλά από εκεί και πέρα, ήρθε ένας πολύ καλός προπονητής, ένας άνθρωπος που θα αλλάξει πολλά στην ομάδα. Θεωρώ, ότι με την καλή δουλειά και την καθοδήγηση του προπονητή μας, αυτή η ομάδα θα μπορέσει να παίξει το βόλεϊ που θέλει. Σίγουρα, έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια για το πρωτάθλημα. Χάθηκε η πρόκριση, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ελλάδα, να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και θέλουμε να διεκδικούμε σε κάθε ματς, σε κάθε ντέρμπι τη νίκη. Για αυτό δουλεύουμε από την αρχή της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα