Στη Γενική Συνέλευση της CEV ο Καραμπέτσος
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Πολωνία μπαίνει στη τελική του ευθεία, ωστόσο τα βλέμματα αύριο (1/9) θα είναι στραμμένα στη Κρακοβία, όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της CEV.
Την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καραμπέτσος και μαζί του στη Πολωνία θα ταξιδέψει και ο πρώην πρόεδρος κ. Θανάσης Μπελιγράτης ως προσκεκλημένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Εκεί μεταξύ άλλων, θα ανακοινωθεί και η χώρα ή οι χώρες που θα φιλοξενήσουν το Ευρωβόλεϊ του 2019 σε άνδρες και γυναίκες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
