O ΠΑΣ Γιάννινα... μεγαλώνει την Ελπίδα για άνοδο!

Gazzetta team
O ΠΑΣ Γιάννινα... μεγαλώνει την Ελπίδα για άνοδο!

bet365

Με μεγάλο ζητούμενο την κατάκτηση του εισιτηρίου για την Α1 βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα ενίσχυσε το ρόστερ του και μέσω της απορρόφησης της Ελπίδας Ιωαννίνων!

Προφανως πρόκειται για μια κίνηση με μεγάλα οφέλη για τον ιστορικό σύλλογο των Ιωαννίνων, όπως για παράδειγμα είναι η ενδυνάμωση των ακαδημιών του και η νέα προπονήτρια Μαρία Μπραγια (διεθνής πρώην παίκτρια που έπαιξε και στον Αρη Θεσσαλονίκης) με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα 5 έτη, η οποία θα κατέχει και την θέση της γενικής διευθύντρια των ακαδημιών του ΠΑΣ. Την επιτυχία των διαπραγματεύσεων ανακοίνωσε το κέντρο διαμεσολάβησης Ηπείρου και οι διαμεσολαβητές Χάρης Λαζάνης και Σοφιόνα Σπανού.

Την επόμενη χρονιά τόσο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ όσο και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που παίζει στην Α1 θα ντύνεται από την εταιρία ERREA. Ο πρόεδρος της ομάδας της Ηπείρου, Γιώργος Μάστακας είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και μάλιστα έδωσε το σύνθημα για την άμεση άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία επισημαίνοντας πως «ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει τεράστια βήματα μπροστά οχι μόνο για την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά και να θέσει βάσεις για το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ».

 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα