Τέλος από Θέτιδα ο Νικολάκης

Gazzetta team
Τέλος από Θέτιδα ο Νικολάκης

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο της Θέτιδας αποτελεί ο Γιάννης Νικολάκης με την λύση της συνεργασίας να ανακοινώνει και ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής, αλλά και η ομάδα του.

Αρχικά ο ίδιος ο Νικολάκης με ανάρτησή του στο facebook επισήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και την ομάδα της Θέτιδας Βούλας για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια.

Η κατάληψη των υψηλών θέσεων της βαθμολογίας και η καταξίωσή της είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον στο γυναικείο βόλεϊ.

Μία συλλογική προσπάθεια του προέδρου, της διοίκησης, καθώς και της επαγγελματικής προσήλωσης των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου. Από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία».

Η διοίκηση της Θέτιδας από την πλευρά της ενημέρωσε για το «διαζύγιο», τονίζοντας τα ακόλουθα: «Ένας ακόμη κύκλος στη ζωή της Θέτιδας κλείνει το ίδιο όμορφα όπως ξεκίνησε. Ευχαριστούμε ειλικρινά τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Νικολάκη για την ανεκτίμητη προσφορά του στον σύλλογο.

Μαζί του η ομάδα πέτυχε να καθιερωθεί στις καλύτερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ της χώρας μας. Δουλεύοντας επί δύο χρόνια εντατικά προσέφερε ό,τι καλύτερο μπορούσε στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Νικολάκης αγάπησε πραγματικά τη Θέτιδα και εμείς από την πλευρά μας τον θεωρούμε και θα εξακολουθούμε να τον θεωρούμε πολύτιμο κομμάτι της.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα! Καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξεις να ακολουθήσεις στο άμεσο μέλλον».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα