Ανθούλη: Και επίσημα μέλος της ιταλίκης Κιέρι η Ελληνίδα

anthouli

bet365

Και επίσημα πλέον η νεαρή διαγώνιος Μάρθα Ανθούλη θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ιταλικού συλλόγου Κιέρι, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

Η πιο μικρή σε ηλικία αλλά και η πιο ψηλή της ομάδας Κιέρι θα είναι η Μάρθα Ανθούλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του βόλεϊ, μετά από μία εξαιρετική χρονιά στον Παναθηναϊκό, ξεκινά την καριέρα της στο εξωτερικό και την ιταλική Κιέρι με την οποία έχει συναντηθεί την περασμένη χρονιά, φορώντας το σήμα του Παναθηναϊκού, στον γύρο των 16 του Challenge Cup.

Η διεθνής παίκτρια του βόλεϊ, που είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας, βρίσκεται ήδη στην Ιταλία αφού ήταν ήδη γνωστό πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα της. Η ίδια δήλωσε, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας, τα εξής:

«Τι μου άρεσε από την πρόταση της Κιέρα; Όλα! Οι αγώνες στο Challenge Cup μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κιέρι ήταν πολύ ενδιαφέροντα και δύσκολα: δεν είχα παίξει ποτέ ξανά αντίπαλη με μία τόσο δυνατή ομάδα. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το ενδιαφέρον που έδειξε αυτή η ομάδα σε μένα. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, υψηλού επιπέδου που δουλεύει σκληρά και επικεντρώνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για να αναπτυχθώ σαν παίκτρια γιατί ξέρω πως έχω αρκετό χώρο για βελτίωσησε όλα. Το ιταλικό πρωτάθλημα βόλεϊ είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και είναι τιμή για μένα να είμαι μέρος του. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η εμπειρία και να το ευχαριστηθώ στο έπακρο».

Ανθούλη στο GWomen: «Μαγική χρονιά με τον Παναθηναϊκό, φοβάμαι μήπως μία μέρα ξυπνήσω κι είναι όλα ένα όνειρο»

@Photo credits: Reale Mutua Fenera Chieri ‘76 / website
 

Τελευταία Νέα