Σερβία – Αργεντινή 0-3: Φοβεροί Αργεντίνοι πέρασαν στους «8» (vid)

Φώτης Καρακούσης
Σερβία – Αργεντινή 0-3: Φοβεροί Αργεντίνοι πέρασαν στους «8» (vid)

bet365

Μεγάλη εμφάνιση και ακόμα μεγαλύτερη νίκη για την Αργεντινή η οποία επικράτησε με 3-0 της Σερβίας παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθολήματος. Εκεί θα βρει τον νικητή του Βραζιλία – Ιράν.

Έχοντας κατακτήσει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το χάλκινο μετάλλιο, η Αργεντινή κάθε άλλο παρά αουτσάιντερ ήταν στο ματς με την Σερβία, κάτι οι έδειξε και στο τάραφλεξ. Οι Αργεντίνοι πραγματοποιώντας ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση σε σημαντικό νοκ άουτ ματς, επικράτησαν με 3-0 (23-25, 21-25, 23-25) των Σέρβων και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Βραζιλία – Ιράν.

Στα του αγώνα παρά το 3-0 είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με τα δύο από τα τρία σετ να τελειώνουν με την μικρότερη διαφορά και να κρατάνε τους πάντες σε αγωνία. Οι νικητές έδειξαν πιο ψύχραιμοι όταν η μπάλα «έκαιγε» πανηγυρίζοντας έτσι μια σημαντική πρόκριση.

Πρώτος σκόρερ για την Αργεντινή ήταν ο Λίμα με 14 πόντους και τον ακολούθησε ο Κόντε με 13, ενώ Λόσερ είχε 12. Για τους ηττημένους ο Κοβάτσεβιτς είχε 13 και ο Λίσινατς 12, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα