Αυγενάκης: «Συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουμε τη διοίκηση της ΕΟΠΕ»

Newsroom
Αυγενάκης: «Συνεργαζόμαστε και υποστηρίζουμε τη διοίκηση της ΕΟΠΕ»

bet365

Με δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης εκφράζει τη στήριξή του στο έργο της Ομοσπονδίας βόλεϊ και του Γιώργου Καραμπέτσου και τονίζει πως θα γίνει κάθε προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, με το χρέος σε εταιρία σεκιούριτι.

Με δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης εκφράζει τη στήριξή του προς την ΕΟΠΕ και τον πρόεδρό της Γιώργο Καραμπέτσο, με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με χρέος της ομοσπονδίας βόλεϊ σε εταιρία σεκιούριτι, ύψους 300.000 ευρώ.

Η δήλωση Αυγενάκη

«Οι άφρονες πρακτικές του παρελθόντος, οι οποίες οδήγησαν και στη 10ετή απαξίωση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Παιανία, των οποίων τώρα δρομολογούμε την επαναλειτουργία, πλήττουν σοβαρά και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.

Η Ομοσπονδία του βόλεϊ, υπό τη χρηστή προεδρία του Γιώργου Καραμπέτσου, έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να εξορθολογήσει οικονομικά τα βάρη που κληρονόμησε.

Συνεργαζόμαστε άριστα και υποστηρίζουμε διαρκώς τον αγώνα της, όπως άλλωστε και η ίδια δηλώνει. Και μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών, θα εξαντλήσουμε και τώρα κάθε περιθώριο για την επίλυση του επείγοντος προβλήματος.

Οι αθλητές, τα σωματεία και οι αθλούμενοι ούτε ευθύνονται για τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, ούτε είναι δυνατόν να υποστούν τις συνέπειες αναστολής της ανάπτυξης του αθλήματος του βόλεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα