Εθνική ανδρών: Θετικά συμπεράσματα για Ανδρεόπουλο μετά την φιλική ήττα από την Τσεχία

Εθνική ανδρών: Θετικά συμπεράσματα για Ανδρεόπουλο μετά την φιλική ήττα από την Τσεχία

Εθνική ανδρών: Θετικά συμπεράσματα για Ανδρεόπουλο μετά την φιλική ήττα από την Τσεχία

bet365

Μια πρώτη εικόνα της εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών πριν το Euro είχε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το πρώτο φιλικό με την Τσεχία.

Με αρκετές δοκιμές, αλλά και μερικά «νεκρά» διαστήματα, η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών ηττήθηκε στο πρώτο από τα δύο φιλικά της κόντρα στην Τσεχία.

Οι Τσέχοι επικράτησαν με 3-0 σετ (25-22, 25-19, 25-23, ενώ παίχτηκε και τέταρτο σετ το οποίο πήραν οι Τσέχοι με 25-16), με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ωστόσο να βλέπει αρκετά θετικά πράγματα λίγες ημέρες πριν το Euro.

«Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλοί. Παρόλα αυτά υπήρχαν κάποια κενά διαστήματα τα οποία και εκμεταλλεύτηκε η Τσεχία καταφέρνοντας να παίρνει μία μικρή διαφορά στα σετ, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με στόχο να μείνουμε σταθερά καλή μειώνοντας όσο είναι δυνατόν τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας» είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Από το παιχνίδι κρατάω τα πάντα. Την αγωνιστικότητα της ομάδας, την τακτική. Αν και ήρθε η ήττα που μας στενοχωρεί, παρόλα αυτά έχουμε πλέον πολλά καλά στοιχεία στην ομάδα μας. Ζητάμε αυτά τα στοιχεία να τα ενισχύσουμε και να τα κάνουμε λίγο πιο σταθερά. Για το αυριανό παιχνίδι θέλω η ομάδα να συνεχίσει ακριβώς σε αυτό τον δρόμο που έχει χαράξει και σε αυτή την προσπάθεια που έκανε σήμερα» πρόσθεσε.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν και σήμερα στις 18:00 στην τελευταία «πρόβα» της εθνικής μας ομάδας πριν αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου την Πέμπτη ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Euro.

 

Τελευταία Νέα