Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ με τον Γκάετς

Gazzetta team
Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ με τον Γκάετς

bet365

Ο ΣΕΠΠΕ σε συνεργασία με την ειδικότητα Πετοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας/Τρίκαλα διοργανώνει σειρά διαδικτυακών σεμνιναρίων για τα μέλη του.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια του λογισμικού σύγχρονης διδασκαλίας που χρησιμοποιεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τη χρήση του MSTEAMS.

Το πρώτο σεμινάριο Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15-4-2020, 17:00-18:00 με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της Σερβικής Ομοσπονδίας της Πετοσφαίρισης κ. Γκάετς με θέμα: Δομή και Οργάνωση του Βόλεϊ της Σερβίας. Σκέψεις για την Επόμενη Ημέρα του Βόλεϊ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο email του ΣΕΠΠΕ τα στοιχεία τους Ονοματεπώνυμο και email έως την Τρίτη 14-4-2020, 16:00 ώστε να τους αποσταλούν ηλεκτρονικά οι οδηγίες σύνδεσής τους.

Το e-mail είναι:[email protected]

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED