Σεμινάρια από ΕΟΠΕ για τους αθλητές που μένουν σπίτι
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/4 και ώρα 14.30. Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν θα αφορούν την βελτίωση δύναμης και αντοχής, ασκήσεις διατάσεων, ψυχολογικά θέματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και πρόγραμμα διατροφής κατά την περίοδο που ο αθλητής βρίσκεται στο σπίτι.
Τον συντονισμό θα κάνουν εκπρόσωποι της Sports Excellence μαζί με τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Μπακοδήμο και Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
