Στις 29 Φεβρουαρίου η μεγάλη γιορτή του βόλεϊ

Gazzetta team
Στις 29 Φεβρουαρίου η μεγάλη γιορτή του βόλεϊ

bet365

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για την κεντρική εκδήλωση της Αττικής του #OneMoreDay4Volleyball στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστήριου Φαλήρου TAE KWON DO.

Η μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και θα λάβει πανευρωπαϊκή διάσταση, με την συμμετοχή 57 Ομοσπονδιών της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα θα υπάρξουν παράλληλες εκδηλώσεις στις 14 Περιφέρειες, από τον Έβρο έως την Κρήτη σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (C.E.V.) με την Ε.Ο.ΠΕ. και είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», μία σημαντική πρωτοβουλία για την προαγωγή του αθλητισμού.

Ο παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης και με την παρουσία DJ θα δώσουν τον μουσικό τόνο στην εκδήλωση, γεμίζοντας με μουσική το κλειστό του TAE KWON DO, ενώ θα υπάρξουν πολλά δώρα και εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα σωματεία της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. λήγουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

Η φόρμα αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να αποσταλεί απευθείας στα παρακάτω e-mail: [email protected] για τα σωματεία της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και [email protected] για τα σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Τα Σωματεία μπορούν να δηλώσουν τον αριθμό Ομάδων σε κάθε κατηγορία που επιθυμούν και ο τελικός αριθμός των ομάδων θα εξαρτηθεί από το σύνολο των δηλώσεων συμμετοχής, με προσπάθεια να ικανοποιηθεί η θέληση των σωματείων για συμμετοχή.

 

Τελευταία Νέα