Οι αποσπασμένοι προπονητές συναντήθηκαν με τον Καραμπέτσο

Gazzetta team
Οι αποσπασμένοι προπονητές συναντήθηκαν με τον Καραμπέτσο

bet365

Συνάντηση με τους αποσπασμένους προπονητές είχαν το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης οι διοικούντες την ομοσπονδία.

Παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του γενικού γραμματέα Νεκτάριου Χαλβατζή, του ταμία και τεχνικού συμβούλου Εθνικών ομάδων, Τάκη Καβαλιεράκη, του μέλους του Δ.Σ. και πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης Άγγελου Κυριακίδη, του διευθυντή Περικλή Μπακοδήμου και του υπεύθυνου ανάπτυξης Χρήστου Ντόζη συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:

Το αναπτυξιακό πλάνο για τη χρονιά 2019-20.

Το πλάνο των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για την ίδια σεζόν.

Δόθηκαν κατευθύνσεις για την συνέχιση του προγράμματος «επισκέψεις στα σχολεία» εμπλουτισμένο με σεμινάρια με τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης ανατέθηκαν στους παρακάτω προπονητές οι αρμοδιότητες των Εθνικών αναπτυξιακών ομάδων:

Προπονητής Εθνικής Παμπαίδων: Παναγιώτης Λακασάς

Προπονητής Εθνικής Παίδων: Γιώργος Μπακοδήμος

Προπονητής Εθνικής Εφήβων: Στέφανος Νανάς

Προπονητής Παγκορασίδων: Κωνσταντίνος Γκούντας

Προπονητής Κορασίδων: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

Προπονητής Νεανίδων: Ανέστης Γιαννακόπουλος

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED