Αναβολή των πλέι οφ!

Φώτης Καρακούσης
Αναβολή των πλέι οφ!

bet365

Στην αναβολή των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών προχώρησε η ΕΣΑΠ, από την στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός και η ΕΑΠ κατέθεσαν αίτημα αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα λόγω χρεών, ήταν δεδομένο πως η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ θα ήταν το λιγότερο έντονη. Όπως αναμενόταν υπήρξε ένταση και λογομαχίες και στο τέλος η πλειοψηφία αποφάσισε την αναβολή των πλέι οφ, μέχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστικές υποθέσεις.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, ΕΑΠ, Άρης και Παναθηναϊκός.
Υπέρ του να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες οι Ηρακλής και Σύρος, οι Κηφισιά και Λαμία δεν πήραν θέση ψηφίζοντας λευκό. Τέλος οι ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης απουσίασαν από την συνεδρίαση.

Οι αποφάσεις της ΕΣΑΠ

Μετά το τέλος της συνεδρίασης η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανεφέρει: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 77η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, που πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:
-Η αναβολή των play offs για τις θέσεις 1-4 που είχαν οριστεί, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες που υφίστανται ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφορούν ΤΑΑ μέλη της Ένωσης.
-Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ντόπινγκ στους αγώνες για τις θέσεις 1-2 και στα Play outs
-Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα των ΤΑΑ Άρη, ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα (για τις θέσεις 5-8) στη Θεσσαλονίκη και να τηρηθούν όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ όσον αφορά για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους αγώνες για τις θέσεις 5-8 θα αποφασίσει το ερχόμενο ΔΣ
-Συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία θα κάνει σχετική εισήγηση στο ΔΣ για το αν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση προς τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς
-Ο κ. Χρήστος Καρβούνης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα