Πάνε Τόκιο Ντανατσίδης και Τελτσίδου

Πάνε Τόκιο Ντανατσίδης και Τελτσίδου

bet365

Η Παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο ανακοίνωσε τις λίστες με τις συμμετοχές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Αλέξη Ντανατσίδη και την Ελισάβετ Τελτσίδου να δίνουν το παρών.

Με δύο αθλητές από την Ελλάδα θα γίνει το τουρνουά του τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε την τελική λίστα σε όλες τις κατηγορίες και μέσα στα ονόματα των αθλητών που θα πάνε Τόκιο, συμπεριλαμβάνονται ο Αλέξης Ντανατσίδης και η Ελισάβετ Τελτσίδου.

Για τον Ντανατσίδη ήταν σίγουρη η συμμετοχή στα -81κ. καθώς βρίσκεται στο Νο15 του ranking και στο Τόκιο πάνε οι 18 πρώτοι συν τους δύο καλύτερους από κάθε ήπειρο εκτός 18αδας.

Από την πλευρά της η Τελτσίδου στα -70κ. πήρε την πρόκριση με το δεύτερο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο εκτός 18αδας στο ranking. Η Βελγίδα Βίλεμς πήρε το πρώτο και η Τελτσίδου κρατήθηκε στην 21η θέση, πάνω από την Ιταλίδα Μπελάντι την οποία άφησε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα