Τοξοβολία: Μητέρα (Ψάρρα) και κόρη (Νάσουλα) στα νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού

Newsroom
Τοξοβολία: Μητέρα (Ψάρρα) και κόρη (Νάσουλα) στα νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού

bet365

Για πρώτη φορά η Ευαγγελία Ψάρρα αγωνίστηκε με την κόρη της, Μαρία Νάσουλα, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τοξοβολίας.

Ιστορική… πρώτη στην τοξοβολία για την Ευαγγελία Ψάρρα που είχε σήμερα την χαρά να αγωνιστεί μαζί με την κόρη της, Μαρία Νάσουλα, στους προκριματικούς αγώνες κατάταξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μόναχο.

Οι δυο τους, μαζί με την Ανατολή Γκορίλα, ήταν στην πρώτη 40αδα του αγώνα κατάταξης των γυναικών (συμμετέχουν 79 αθλήτριες) κάνοντας καλές εμφανίσεις πριν ξεκινήσουν οι νοκ άουτ αγώνες. Η Ψάρρα ήταν 19η με σκορ 644, η Νάσουλα 34η με 633 και η Γκορίλα 35η επίσης με 633.

Πανελλήνιο ρεκόρ στο ομαδικό!

Η ελληνική τριάδα συμμετέχει και στο ομαδικό όπου στην πρώτη φάση κατετάγησαν στην 9η θέση με 1.910, επίδοση που είναι και πανελλήνιο ρεκόρ! Το προηγούμενο ήταν 1.908 και κρατούσε από το 2004, με την Ψάρρα να είναι και τότε μέλος της ομάδας. Στα νοκ άουτ του ομαδικού, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει την 8η Ολλανδία.

Σύμφωνα με την κατάταξη, στα νοκ άουτ του ατομικού η Ψάρρα θα αντιμετωπίσει την Νταναϊλόβα από την Βουλγαρία (Νο46), η Νάσουλα θα αγωνιστεί κόντρα στην Τσέχα Χοράτσκοβα (31η) και η Γκορίλα με την Σλοβένα Ούμερ (30η).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα