Σαμπαλένκα: «Έκλεισε» το rematch με την Σβιόντεκ

Newsroom
sabalenka_rome24_1
Στον τελικό του τουρνουά Masters της Ρώμης προκρίθηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία επικράτησε της Ντανιέλ Κόλινς με 7-5, 6-2 στον ημιτελικό του ιταλικού τουρνουά, «κλείνοντας» το rematch με την Ίγκα Σβιόντεκ.

Μετά την νίκη της Σφιόντεκ επί της Γκοφ στον 1ο ημιτελικό, η Αρίνα Σαμπαλένκα συνέχισε το απόλυτο σερί της κόντρα στην φορμαρισμένη Ντάνιελ Κόλινς και με 7-5, 6-2 επί της Αμερικανίδας, σφράγισε την τιτανομαχία στον τελικό του Internazionali BNL d’Italia.

Σαμπαλένκα και Σφιόντεκ θα αναμετρηθούν ξανά, λίγες μέρες μετά τον συγκλονιστικό τους τελικό στο Mutua Madrid Open όπου η Πολωνή έσωσε τρία Championships points της Λευκορωσίδας και κατέκτησε τον τίτλο.

Η Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε τέσσερα breaks έναντι ενός της Κόλινς και ολοκλήρωσε τη νίκη της μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά αγώνα. Ο τελικός της Ρώμης το Σάββατο θα είναι το 11ο ραντεβού ανάμεσα σε Σφιόντεκ και Σαμπαλένκα, με την Πολωνή να προηγείται 7-3 στις νίκες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα