H Καλίνσκαγια έκανε τη ζημιά στην Γκοφ στο Ντουμπάι

Δημήτρης Ντζάνης
Αννα Καλίνσκαγια
Η Αννα Καλίνσκαγια με ανατροπή νίκησε την Κόκο Γκοφ με 2-1 και έκλεισε ραντεβού με την Ίγκα Σβιόντεκ στα ημιτελικά στο Ντουμπάι.

Η Άννα Καλίνσκαγια «χάλασε» έναν ημιτελικό ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και την Ίγκα Σβιόντεκ στο 100άρι τουρνουά στο Ντουμπάι.

Η 25χρονη Ρωσίδα, προερχόμενη από τα προκριματικά, είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει τη Σβιόντεκ, μετά τη νίκη της επί της Γκοφ με 2-6, 6-4, 6-2 στον τελευταίο προημιτελικό.

Η Καλίνσκαγια έφθασε στην πρώτη νίκη καριέρας απέναντι σε παίκτρια του Top 5, παίρνοντας την πρόκριση στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας της σε 1000άρι τουρνουά της WTA και τώρα έχει μπροστά της την Ιγκα Σβιόντεκ, με την οποία δεν έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν.

Η Καλίνσκαγια με την πορεία της στο Ντουμπάι έχει ήδη ανέβει 13 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, φιγουράροντας στο Νο.27. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Τζασμίν Παολίνι με τη Σοράνα Κιρστέα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα