Στα ημιτελικά η Σβιόντεκ, αποσύρθηκε η Ριμπάκινα από το Ντουμπάι

Δημήτρης Ντζάνης
Η Ιγκα Σβιόντεκ πανηγυρίζει
Η Ιγκα Σβιόντεκ συνεχίζει απτόητη την πορεία της στο Ντουμπάι, η Τζασμίν Παολίνι είδε την Ελενα Ριμπάκινα να αποχωρεί από το τουρνουά και στα ημιτελικά να αντιμετωπίζει τη Σοράνα Κιρστέα, που πέτυχε μια τεράστια ανατροπή.

Η Ίγκα Σβιόντεκ συνεχίζει απτόητη την πορεία της στο 1000άρι τουρνουά στο Ντουμπάι. Η 22χρονη Πολωνή, Νο.1 στον κόσμο, νίκησε νε άνεση και την Κινγουέν Ζενγκ (φιναλίστ στο Australian Open) με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Παρασκευής (23/2), όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και την Άννα Καλίνσκαγια.

Το πρώτο ζευγάρι του ημιτελικού είναι ανάμεσα στην Τζασμίν Παολίνι και τη Σοράνα Κιρστέα.

Η Παολίνι μια ημέρα μετά τη νίκη της επί της Σάκκαρη, πέρασε χωρίς αγώνα το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα, που απέσυρε τη συμμετοχή της εξ αιτίας γαστρεντερίτιδας.

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Σοράνα Κιρστέα απέναντι στη Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η Κιρστέα γύρισε έναν προημιτελικό από το 2-6, 1-5 και σώζοντας έξι match points επικράτησε με 2-6, 7-6(1), 6-2 για να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα