Η ανεκπλήρωτη επιθυμία της Σαμπαλένκα για την Porsche και η κίνηση να τη «σπάσει» (vid)

Η ανεκπλήρωτη επιθυμία της Σαμπαλένκα για την Porsche και η κίνηση να τη «σπάσει» (vid)
Η Αρίνα Σαμπαλένκα για τρίτη διαδοχική χρονιά έφυγε χωρίς την Porsche από τη Στουτγάρδη και με απίθανο χιούμορ το αντιμετώπισε με ξεχωριστό τρόπο.

H Αρίνα Σαμπαλένκα είχε τρελά κέφια στη Στουτγάρδη. Η παίκτρια για τη Λευκορωσία έπαιξε για 3η διαδοχική χρονιά έπαιξε στον τελικό του τουρνουά της Στουτγάρδης, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε.

Η Άσλεϊ Μπάρτι το 2021 και η Ίγκα Σβιόντεκ πέρυσι και τώρα στέρησαν από τη Σαμπαλένκα τον τίτλο και το έπαθλο μιας πολυτελούς Porsche στη νικήτρια του τουρνουά.

Η 24χρονη και Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης δεν άντεξε με την κακοτυχία της και στην ομιλία της κατά την απονομή των βραβείων, χάρισε μια επική ατάκα.

Απευθυνόμενη προς τους διοργανωτές αναρωτήθηκε: «Μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία, αν είμαι ξανά σε τελικό, μπορείτε να έχετε ένα έξτρα αυτοκίνητο;».

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αποχωρώντας από το κορτ και περνώντας μπροστά από την Porsche, έκανε μια κίνηση να τη «σπάσει» με το τρόπαιο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα