Σάκκαρη: Ξανά στην ίδια πλευρά με Πλίσκοβα στο Σινσινάτι

Newsroom
Σάκκαρη: Ξανά στην ίδια πλευρά με Πλίσκοβα στο Σινσινάτι
Στο ίδιο ταμπλό με την Καρολίνα Πλίσκοβα έπεσε και στο Σινσινάτι η Μαρία Σάκκαρη που έχει δύσκολο δρόμο από τον τρίτο γύρο.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αρχίσει απευθείας από τον δεύτερο γύρο στο Σινσινάτι.

Η κλήρωση της έδωσε ένα θεωρητικά εύκολο διασταύρωμα σε αυτή τη φάση καθώς θα παίξει είτε με qualifier, είτε με την Βελγίδα Αλισον Βαν Ούτβανσκ.

Στον τρίτο γύρο όμως πιθανότερη αντίπαλός της είναι ξανά η Καρολίνα Πλίσκοβα η οποία την κέρδισε πριν λίγα 24ωρα στο Τορόντο. Η Τσέχα θα ξεκινήσει από τον πρώτο γύρο κόντρα στην Βένους Γουίλιαμς και στον δεύτερο γύρο θα έχει δύσκολη αποστολή ωστόσο κόντρα στην Μέρτενς.

Αν η Σάκκαρη ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, στα προημιτελικά θα πέσει πάνω είτε στην Πεγκούλα, (θα παίξει με μία εκ των Γκιόργκι και Αντρεέσκου στον δεύτερο γύρο), είτε με μία εκ των Αζαρένκα,Σερένα Γουίλιαμς και Εμα Ραντουκάνου! Η Σερένα παίζει με την Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο (ματς που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του) και η Αζαρένκα με την Κανέπι.

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με τις Σαμπαλένκα και Κόνταβεϊτ, ενώ υπάρχουν στην ίδια πλευρά οι Ανισίμοβα (παίζει πρώτο γύρο με Κασάτκινα σε άλλο ένα ντέρμπι), και η Ναόμι Οσάκα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζουν οι Σβιόντεκ, Μπαντόσα, Χάλεπ, Ζαμπέρ, Μπένσιτς και Χαντάντ Μάια.

Οι πιθανοί προημιτελικοί:

  • Σβιόντεκ - Γκοφ ή Μουγκουρούθα
  • Μπαντόσα ή Χάλεπ -Ζαμπέρ
  • Πεγκούλα - Σάκκαρη ή Πλίσκοβα
  • Σαμπαλένκα - Κονταβέιτ
 

WTA Τελευταία Νέα