WTA Finals: Τρομερή Πεγκούλα, διέλυσε την Σαμπαλένκα!

Κώστας Ευθυμιάδης
H Τζέσικα Πεγκούλα
H Τζέσικα Πεγκούλα κατά 99% θα είναι στα ημιτελικά του WTA Finals μετά την εντυπωσιακή της νίκη επί της Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Η Πεγκούλα δεν... τρόμαξε από την εμφάνιση της Σαμπαλένκα κόντρα στην Σάκκαρη κι έκανε το παιχνίδι της, όπου το σερβίς της έκανε όλη την διαφορά .

Είχε πάνω από 70% τόσο στο πρώτο σερβίς, όσο και στους κερδισμένους πόντους σε αυτό, μαζί και με 4 άσους, την ώρα που η έξπερ στο σερβίς Σαμπαλένκα, είχε μόλις έναν και 4 διπλά λάθη.

Η Πεγκούλα βρήκε αρκετές ευκαιρίες για break και εκμεταλλεύτηκε τέσσερις από αυτές, την ώρα που η Σαμπαλένκα περιορίστηκε σε μόλις δύο και εκμεταλλεύτηκε τη μία.

Στο δεύτερο σετ μάλιστα, προηγήθηκε με 4-0 και 5-1, με την Λευκορωσίδα να μειώνει σε 5-2 και να σώζει δύο match point, κάνονταςκ και break για το 3-5!

Η Πεγκούλα βρήκε άλλα 4 match point στο σερβίς της Σαμπαλένκα τα οποία έσβησε το Νο1 του κόσμου, όμως στην έβδομη απόπειρα, τελείωσε το ματς έπειτα από μία ώρα και 28 λεπτά.

Πλέον για την Λευκορωσίδα, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο αγώνας με την Ριμπάκινα μετατρέπεται σε «τελικό» καθώς σε περίπτωση ήττας θα μείνει εκτός ημιτελικών στο Κανκούν.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα