WTA Finals: Στα ημιτελικά η Μουγκουρούθα, κέρδισε την Κονταβέιτ

Newsroom
WTA Finals: Στα ημιτελικά η Μουγκουρούθα, κέρδισε την Κονταβέιτ
Η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα επικράτησε με 2-0 σετ της Ανέτ Κονταβέιτ και θα είναι η δεύτερη Ισπανίδα που θα μπει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δύο στις τέσσερις ημιφιναλίστ του WTA Finals θα είναι Ισπανίδα. Μετά την Πάουλα Μπαντόσα και η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα εξασφάλισε θέση στην 4αδα μετά την επικράτησή της επί της Ανετ Κονταβέιτ με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

H Ισπανίδα με 7 άσους και 80% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, κατάφερε να κάνει από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και να φτάσει στη νίκη, που της έδωσε την πρόκριση με ρεκόρ 2-1 νίκες στον όμιλο, όσο είχε και η Πλίσκοβα. Οι δυο τους μαζί με την Κονταβέιτ βρέθηκαν σε τριπλή ισοβαθμία από την οποία χαμένη βγήκε η Πλίσκοβα εξαιτίας της ήττας της με 2-0 από την Εσθονή.

Η Κονταβέιτ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και δεύτερη η Μουγκουρούθα η οποία θα παίξει με την Μπαντόσα που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της Σάκκαρη.

Για πρώτη φορά δύο τενίστριες από την Ισπανία περνούν στην 4αδα, ενώ μέχρι σήμερα οι μόνες που είχαν καταφέρει να φτάσουν ως εδώ ήταν η Μουγκουρούθα το 2015 και η Αράνθα Σάντσες Βικάριο το 1989 και το 1993.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα