Wimbledon: Η Μαρία έσωσε δύο match point και απέκλεισε την Οσταπένκο!

Newsroom
Wimbledon: Η Μαρία έσωσε δύο match point και απέκλεισε την Οσταπένκο!
Το παραμύθι της Τατιάνα Μαρία συνεχίζεται στο Wimbledon καθώς άφησε εκτός και την Γιέλενα Οσταπένκο και είναι στα προημιτελικά!

Η απίθανη πορεία της Τατιάνα Μαρία έχει και συνέχεια στο Wimbledon!

Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, μετά την Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε και το Νο12 του ταμπλό, την Γιέλενα Οσταπένκο! Και το έκανε μάλιστα με ανατροπή καθώς επικράτησε με 5-7, 7-5, 7-5 σε 2 ώρες και 7 λεπτά, σώζοντας μάλιστα δύο match points (στο 5-4 του δεύτερου σετ) της Οσταπένκο!

Η Μαρία που παίζει σε slam από το 2007, έχει παίξει μόνο μία φορά σε τρίτο γύρο (πάλι στο Wimbledon το 2015) και τώρα βρίσκεται στα προημιτελικά. Τον περασμένο Απρίλιο γέννησε το δεύτερο παιδί της και επέστρεψε μερικούς μήνες μετά στα γήπεδα, για να κάνει στο Λονδίνο την μεγαλύτερη πορεία της καριέρας της που μπορεί να έχει και συνέχεια!

Αυτό, γιατί το Νο103 της παγκόσμιας κατάταξης, στην φάση των «8» θα παίξει με την συμπατριώτισσά της, Τζουν Νιεμάιερ (Νο97) η οποία κέρδισε την Βρετανίδα Γουάτσον (Νο121), με 6-2, 6-4!

Η Μπούζκοβα στα προημιτελικά

Η Τσέχα Μαρί Μπούζκοβα, παίζει από το 2018 σε grand slam και δεν είχε φτάσει ποτέ ως τώρα πέρα από τον δεύτερο γύρο. Το ρεκόρ της ήταν πριν το Wimbledon 3-13, αλλά στο Λονδίνο το Νο66 του κόσμου έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στο κυρίως ταμπλό και είναι στα προημιτελικά!

Κέρδισε την Καρολίν Γκαρσία με 2-0 σετ (7-5, 6-2) και πλέον περιμένει στον προημιτελικό μία εκ των Ζαμπέρ και Μέρτενς.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα