Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία 0-2: Επεσε σε τοίχο και αποκλείστηκε (vid)

Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία 0-2: Επεσε σε τοίχο και αποκλείστηκε (vid)
Το Νο103 του κόσμου, η Τατιάνα Μαρία, άφησε εκτός συνέχειας την Σάκκαρη που δεν έβρισκε λύσεις στα ανεβάσματα της αντιπάλου της.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε ούτε στην έκτη της συμμετοχή στο Wimbledon να φτάσει στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά.

Η Τατιάνα Μαρία την αιφνιδίασε και στο τέλος της γύρισε και το δεύτερο σετ, για να πάρει τη νίκη με 2-0 (6-3, 7-6) μετά από 90 λεπτά. Η τελευταία φορά που η Σάκκαρη έχασε από παίκτρια εκτός Τοπ100 ήταν στον ημιτελικό του US Open από την Ραντουκάνου και τώρα σε ένα ακόμη grand slam χάνει από το Νο103.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι της Μαρία στο πρώτο σετ, καθώς η Γερμανίδα ανέβαινε συνεχώς στο φιλέ, ασκώντας μεγάλη πίεση. Το Νο5 του κόσμου έκανε ένα διπλό λάθος που κόστισε το μοναδικό break στο ματς και η Τατιάνα Μαρία πήρε το πρώτο σετ.

Εκεί που στο δεύτερο σετ έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, δέχτηκε break στο game που θα ισοφάριζε το ματς και η Γερμανίδα, μητέρα δύο παιδιών, αφού έσωσε δύο σετ πόιντ, έκανε ολική ανατροπή από 2-5 σε 7-5 για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Με την πλάτη στον τοίχο από ένα διπλό λάθος η Σάκκαρη

Με Love service game άρχισε το ματς η Τατιάνα Μαρία, αλλά το ίδιο έκανε και η Σάκκαρη στο πρώτο δικό της service game. Στο επόμενο game βρήκε τρεις ευκαιρίες για break όμως δεν είχε καλές υποδοχές και ένα αβίαστο λάθος της, έφερε το 2-1 για την Γερμανίδα.

Με μία όμορφη λόμπα η Σάκκαρη πήρε εύκολα και το δεύτερο service game της για το 2-2, αλλά η Γερμανίδα έφτασε στο 3-2, επιμένοντας πολύ στο να ανεβαίνει στο φιλέ για να πιέσει την Ελληνίδα τενίστρια, κάτι που απέδωσε.

Η Σάκκαρη έφτασε εύκολα στο 3-3 με winners και ένα καλό σερβίς, αλλά η Τατιάνα Μαρία πέρασε ξανά μπροστά με 4-3, ανεβαίνοντας σε όλους τους πόντους πάνω στο φιλέ και με σωστές τοποθετήσεις.

Η Γερμανίδα βρήκε break point από λάθος της Σάκκαρη και με διπλό λάθος της Ελληνίδας στο σερβίς, προηγήθηκε 5-3 και σέρβιρε για το σετ. Με δύο άσους έφτασε σε τριπλό σετ πόιντ και ένα αβίαστο λάθος της Σάκκαρη έδωσε προβάδισμα στην Γερμανίδα.

Από 5-2, έχασε πέντε games και αποχαιρέτησε η Σάκκαρη

Με μεγάλη δυσκολία κι αφού έσωσε δύο break point, η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και έκανε το 1-0 στο δεύτερο σετ. Και αλλάζοντας τακτική ήρθε και το break καθώς κάθε φορά που η Τατιάνα ανέβαινε στο φιλέ, σημάδευε πάνω της, με αποτέλεσμα να την υποχρεώσει σε λάθη και να της προκαλέσει έναν εκνευρισμό.

Το 3-0 ήρθε εύκολα για την Σάκκαρη που αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι της αντιπάλου της, ανεβαίνοντας στο φιλέ και τελειώνοντας το game με εύκολα βολέ.

Με love service game μείωσε σε 3-1 η Γερμανίδα, όμως η Σάκκαρη με καλό πρώτο σερβίς, κράτησε την διαφορά των 3 games (4-1).

Στο επόμενο game είχε χρυσή ευκαιρία για να φτάσει στο 5-1, αλλά ένα εύκολο βολέ έμεινε στο φιλέ και η Τατιάνα Μαρία μείωσε τελικά σε 4-2. Ωστόσο, η Σάκκαρη συνέχισε να παίζει σωστά στα ανεβάσματα της αντιπάλου της και με ένα πέρασμα στην ευθεία έφτασε στο υπέρ της 5-2.

Η Γερμανίδα μείωσε σε 5-3, με την Σάκκαρη να σερβίρει για το σετ και την Γερμανίδα να φτάνει σε διπλό break point και να μειώνει 5-4! Η Σάκκαρη παρ' όλα αυτά έφτασε σε δύο σετ πόιντ, αλλά τα μεγάλα σερβίς της Γερμανίδας την κράτησαν στο σετ, καθώς έκανε το 5-5.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δέχτηκε και μπρέικ από την Γερμανίδα με δικά της λάθη! Με την ανατροπή να έχει γίνει, η Σάκκαρη έπρεπε να κάνει break. Η Τατιάνα έφτασε σε match point, το έσβησε η Σάκκαρη , όμως δύο λάθη της έβαλαν τέλος στη πορεία της στη διοργάνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα